Adrian Ilie nu va fi numit în nici o funcţie la Pandurii

Preşedintele Adunării Creditorilor de la Pandurii, Marin Condescu, infirmă faptul că Adrian Ilie va ocupa o funcţie de conducere la clubul gorjean. Nu exclude însă o posibilă colaborare cu impresarul Adrian Ilie care a mai adus jucători clubului gorjean şi cu alte ocazii.

Presa centrală a anunțat joi faptul că fostul mare jucător, dar şi fost conducător la Steaua, Adrian Ilie, ar urma să ocupe o funcție oficială sau onorifică în cadrul clubului Pandurii, dar acest lucru a fost infirmat de clubul gorjean.

Preşedintele Adunării Creditorilor de la Pandurii, Marin Condescu, a recunoscut că a mai colaborat de-a lungul timpului cu Adrian Ilie, dar a negat zvonul că fostul stelist s-ar implica în conducerea clubului din Târgu Jiu: „Nu e adevărat, Adrian Ilie nu va avea nici o funcţie la clubul Pandurii, el îşi face meseria de impresar. Pentru că are foarte mulţi jucători în portofoliu, poate să ne propună jucători, putem să discutăm să vedem ce jucători vrem şi ce ne dorim să facem, pentru că el întotdeauna ne-a ajutat. Adrian Ilie a făcut parte continuu din viaţa echipei Pandurii. Dar el este independent şi nu cred că se va mai implica din nou în conducerea administrativă a vreunui club. Doar ne sfătuim împreună şi să vedem care sunt posturile deficitare şi ce ne dorim. Depinde şi de ce obiectiv vom avea”.

Adrian Ilie este cunoscut ca fiind un apropiat al clubului din Târgu Jiu, totdeauna a fost alături de Pandurii în calitatea de impresar de jucători, dar niciodată nu a făcut parte  conducerea administrativă a gorjenilor, deşi speculaţii pe această temă au mai existat.

Deocamdată Pandurii nu are un obiectiv clar pentru noul sezon, nu are nici un lot conturat şi nu se ştie sigur dacă va avea finanţare. Până acum, de la retrogradarea din Liga 1, echipa din Târgu Jiu s-a aflat continuu la retrogradare, de aceea perspectiva de a transfera jucători de la Adrian Ilie este una aproape imposibilă. Pentru că se ştie că jucătorii din portofoliul lui Adrian Ilie sunt jucători de top, de valoare şi cu contracte mari, care sunt vânaţi de echipe din Liga 1. Cum la Pandurii  nu se mai  plătesc nici măcar salarii de câteva sute de euro la jucători, de mai bine de un an, e greu de crezut că ar veni jucători cu contracte fabuloase de mii de euro lunar.

Vizualizări: 1,549

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: