Performanță naţională pentru juniorii LPS Târgu Jiu

Echipa de Juniori D a Liceului cu Program Sportiv a reuşit o mare performanţă pentru şcoala de fotbal din Târgu Jiu, calificându-se la un turneu final. Campioni județeni în acest an la nivelul competiţiei organizate de AJF Gorj, Juniorii D ai LPS au reușit calificarea în finala Campionatului Național de Fotbal.

Juniorii D ai Liceului cu Program Sportiv Târgu Jiu au fost anul acesta cei mai buni la categoria lor de vârstă din judeţul Gorj, iar din această postură de campioni județeni au reprezentat Gorjul în faza următoare a întrecerii, turneul de zonă al Campionatului Național al juniorilor D (Under 13), care s-a desfăşurat la Râmnicu Vâlcea.

După victoria din meciul de debut la turneul de zonă, LPS Târgu Jiu a învins cu 2-1 pe ACS Luceafărul Drobeta Turnu Severin, apoi a câştigat  cu 4-0 meciul cu CSS Corabia si cu 3-0 confruntarea cu Viitorul LPS Pitesti, calificându-se astfel în finala întrecerii de la Vâlcea pe care a câştigat-o cu scorul de 3-0 cu CSU Craiova şi s-a calificat astfel la turneul semifinal.

Fiind în premieră la o astfel de competiţie, juniorii antrenaţi de Vali Tîlvescu și Dorin Hîrsu au început întrecerea de la Cluj Napoca cu două remize cu FCM Bacău (0-0) și Corona Brașov (2-2, golurile fiind înscrise de Miruță și Iuțalâm). După cele două meciuri încheiate la egalitate, LPS Târgu Jiu a învins gazdele de la Luceafărul cu scorul de 2-1, golurile fiind marcate de Bărbulescu și Miruță. În urma acestui mare succes, elevii antrenați de Tîlvescu și Hîrsu vor juca duminică, 23 iunie, de la ora 10:00, la Mogoșoaia, finala campionatului național al juniorilor D în compania juniorilor de la CSA Steaua București.

AJF Gorj i-a felicitat oficial pe toți cei care au contribuit la această performanță, de la jucători la antrenori.

Vizualizări: 1,912

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: