Adrian Tudor vrea funcţia de director adjunct la Minprest

Consilierul local din Târgu Jiu, Adrian Tudor, finul primarului Cârciumaru, îşi doreşte fotoliul de director adjunct în cadrul societăţii Minprest. Postul a rămas vacant după ce Alin Văcaru şi-a dat demisia, cu scopul de a ajunge în fruntea Prefecturii Gorj. S-a vehiculat faptul că sindicalistul Nelu Roşca va deveni adjunctul lui Gabriel Giorgi, însă acestea neagă cu vehemenţă vreun interes în acest sens.

Adrian Tudor este deja angajat al societăţii Minprest, ceea ce îi dă şanse reale să ocupe fotoliul de director adjunct în cadrul unităţii, dacă ar fi să ne luăm după declaraţia directorului general Gabriel Giorgi care a spus că preferă ca adjunctul său să fie numit din rândul angajaţilor. Tudor spune că este deschis la orice provocare de acest gen. „Eu cred că orice om îşi doreşte la un moment dat să promoveze şi mai ales un om tânăr îşi doreşte provocări şi să câştige experienţă. Nu am avut discuţii pe această temă cu cineva din conducere. E posibil să se vehiculeze şi numele meu. Pe unde am fost nu m-am făcut de râs, mi-am făcut datoria, nu am plecat cu tinichele de coadă, mi-am făcut treaba mea şi am încercat să aduc un plus de valoare. Sunt o persoană activă în ceea ce fac şi o persoană cu viziune”, a spus Adrian Tudor despre el însuşi.

Roşca: Nu-mi doresc funcţia

Presa a vehiculat şi numele sindicalistului Nelu Roşca de la Roşiuţa pentru acest post. „Este o manipulare crasă. Pe de o parte au aruncat în zona Motrului că se vor privatiza secţiile electrice şi mecanice şi că vor fi date către Minprest şi pe partea cealaltă că voi fi director la Minprest şi că voi face un joc de acesta. Nu, Roşca îşi va duce mandatul cu acordul salariaţilor de la Cariera Roşiuţa la sfârşit. N-am avut discuţii cu nimeni pe această temă şi nici nu-mi doresc acest lucru”, a spus sindicalistul.

Vizualizări: 230

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: