Cârciumaru şi Călinoiu salută retragerea lui Condescu

Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu sunt convinşi că Marin Condescu a luat o decizie bună renunţând la funcţia de preşedinte al pandurilor. Deşi Condescu ar vrea să rămână în AGA, primarul nu ştie dacă acest lucru este posibil.

Mai marii judeţului Gorj, Cârciumaru şi Călinoiu, cred că va fi mai multă linişte la echipă fără Marin Condescu pe post de preşedinte.

Cârciumaru: A procedat foarte bine

Marin Condescu a luat decizia de a renunţa la postul de preşedinte CA după şedinţa de sâmbătă cu Florin Cârciumaru şi Viorel David. Primarul se bucură că l-a convins în sfârşit pe Condescu să renunţe după luni de zile de război între acesta din urmă şi Ciurel. „S-a considerat că este bine ca Marin Condescu să facă acest pas pentru liniştea de la echipă. Ţinând cont că în dreptul domnului Marin Condescu există mai multe probleme pe care le are, atât pe linie sindicală cât şi pe linie administrativă, că la echipă e nevoie de linişte, ţinând cont de relaţia dânsului cu conducerea administrativă a Complexului, cred că a procedat foarte bine să se retragă din funcţia respectivă. E foarte bine că a lăsat echipa fără datorii, nu contestă nimeni activitatea lui Marin Condescu la Pandurii din punct de vedere sportiv, dar şi administrativ”, a spus Cârciumaru care-l va sprijini pe noul preşedinte, Eugen Pîrvulescu. „Eu am mari speranţe şi încredere în domnul Pîrvulescu, îl ştiu de când a venit la Tg-Jiu, cunoaşte foarte bine echipa, dar şi toate dedesubturile şi bune şi rele de la echipă. Cred că nu s-a greşit cu nimic când ne-am gândit la dânsul pentru că este persoana cea mai indicată pentru a prelua această funcţie. Eu sunt sigur că Eugen Pîrvulescu, cu sprijinul pe care-l va primi de la toţi acţionarii, va duce echipa pe un loc care să ne permită să jucăm din nou în cupele europene”.

Condescu rămâne în AGA

După ce şi-a anunţat decizia de a renunţa la postul de preşedinte, Condescu a spus că va rămâne în AGA (n.r. Adunarea Generală a Acţionarilor) la Pandurii. Calitatea de acţionar a lui Condescu e contestată însă de Cârciumaru. „Nu ştiu dacă Marin Condescu rămâne sau nu în AGA, am văzut în presă că îşi doreşte să rămână. Dar trebuie văzut până la urmă pe cine să mai reprezinte în continuare pentru că în AGA, pe viitor, trebuie să rămână reprezentanţi care contribuie financiar la susţinerea echipei. Nu ştiu dacă USMO a contribuit sau nu pentru că nu ştiu situaţia contabilă, cine a contribuit, cât a contribuit. Asta se poate vedea la predare-primire”, a declarat ieri primarul. Interesant este faptul că Eugen Pîrvulescu ar urma să devină preşedinte al Consiliului de Administraţie din postura de  reprezentant al sindicatelor, dar Marin Condescu nu ar putea să rămână în AGA ca reprezentant al sindicatelor. Undeva e o fractură de logică, nu?

Călinoiu: „Trebuia s-o facă mai demult”

Şeful Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu, a comentat şi el demisia lui Condescu. „Lucrul acesta trebuia să fie făcut mai demult, dar mă rog, acum s-a întâmplat şi mă gândesc să nu fie cu prea multe piedici. Aici mă gândesc la o predare-primire la un preşedinte interimar cu maximă transparenţă. Nu e vorba de bucurie sau tristeţe, e vorba de menţinerea activităţii sportive la Pandurii aşa cum este ea sau chiar să sporească performanţa”, crede Călinoiu a cărui instituţie aflată în subordine, CJ, se pregăteşte să devină membru în AGA la Pandurii.

„Domnul Pîrvulescu nu poate să aibă deocamdată girul meu deoarece nu am nicio calitate oficială, acum îmi dau cu părerea. Eu zic că e un om de fotbal, ştie ce înseamnă administraţia şi s-au făcut multe lucruri bune graţie acestui om şi a staff-ului tehnic. E o obligaţie să continuăm performanţa la Pandurii”.

Ion Călinoiu, preşedinte CJ Gorj

Vizualizări: 183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: