Afacerist ucis de fiul său

Afaceristul din Piteşti, găsit mort în propria casă, a fost ucis chiar de fiul său în vârstă de 16 ani. Adolescentul a recunoscut că și-ar fi ucis tatăl duminica trecută.

 

 

Victima, un bărbat în vârstă de 78 de ani, a fost lovit și înjunghiat de mai multe ori, după care a fost acoperit cu haine și lăsat să agonizeze cel puțin 24 de ore, potrivit stirileprotv.ro.

Bărbatul, pe numele său Cornel Diaconescu, era proprietarul unei companii care se ocupă cu repararea echipamentelor de comunicații mobile, cu o cifră de afaceri de peste 2 milioane de lei și sedii în mai multe orașe. Acesta ere divorţat şi locuia la ieșirea din Pitești spre Bascov, într-o vilă cu două etaje.

Una dintre fostele soții l-a găsit mort în bucătărie.

Principalul suspect, fiul său de 16 ani, a fost reţinut vineri seara. Tânărul ar fi recunoscut că şi-a ucis tatăl, după o ceartă aprinsă. Tatăl său i-ar fi reproşat că se droga.

După ce şi-a înjunghiat tatăl, baiatul l-a acoperit cu haine și a organizat o petrecere în aaceeaşi casă. Apoi s-a întors acasă la mama sa, unde a fost găsit de oamenii legii.

Vizualizări: 2,186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: