Află de ce va fi reprogramat concursul pentru şefia OPC Gorj

Mădălin Giurcău şi Mihaela Răducan au candidat astăzi pentru şefia Protecţiei Consumatorului în Gorj. Niciunul nu a luat notă de trecere. În timp ce candidatul susţinut de UNPR, Mădălin Giurcău, a fost notat cu 2, Mihaela Răducan a luat 6, insuficient însă, nota de trecere fiind 7. Răducan are şanse să recupereze la proba de interviu.

Încă înainte de aflarea notelor, Giurcău a făcut pentru Gorj TV declaraţii incredibile. Acesta i-a reproşat democrat-liberalului Ionel Manţog că nu şi-a exprimat public susţinerea pentru el, având în vedere că partidele lor sunt partenere în alianţă. Mai mult, Giurcău a spus despre Mihaela Răducan că, atunci când a aflat că UNPR îşi doreşte acest post, "ar fi trebuit să aibă bunul simţ" să meargă la discuţii în trei cu el şi cu şeful filialei, Marius Vlaicu.

În replică, Manţog a explicat că PDL nu are semnat un protocol cu UNPR în Gorj pentru împărţirea de posturi şi că simpla apartenenţă la un partid nu asigură nimănui un scaun de director. "Chiar mi se pare de rău augur pentru UNPR dacă cineva crede că i se cuvine orice pentru că este de o săptămână în partid", a spus Manţog.

Şi preşedintele UNPR Gorj, Marius Vlaicu, a fost neplăcut surprins de declaraţiile lui Giurcău. "Mă surprinde, pentru că este membru în Consiliul Naţional şi a văzut acolo cum se pun problemele. Oricine are dreptul să se înscrie la un concurs, nu contează din ce partid face parte", a spus Vlaicu. Acesta a confirmat că nu există un protocol cu PDL pentru împărţirea funcţiilor în judeţ. Surse din UNPR susţin că lui Giurcău i se va cere demisia după declaraţiile de astăzi.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: