Află unde se depun CV-urile pentru fabrica de la Rostramo

Gorjenii interesați să lucreze la viitoarea fabrică de cablaje auto de la Rostramo își pot depune CV-urile începând de luni, 9 ianuarie 2017. Potrivit unor informații din interior, reprezentanți ai fabricii de cablaje auto de la Drobeta Turnu Severin, patronați de același investitor japonez, vor veni luni la Târgu Jiu cu CV-uri tip pe care cei interesați să le completeze.

Lucrările la fabrica de cablaje auto de la Rostramo au început încă de marți, 4 ianuarie. Constructorul, o firmă din Severin, pregătește de zor o primă hală în care ar urma să înceapă activitatea peste 500 de salariați. Muncitorii prezenți la lucru au spus că ei au termen de finalizare a lucrărilor în luna aprilie și că cel mai probabil în luna mai se dă drumul la producție.
Cât privește angajările, se pare că reprezentanții investitorului vor fi prezenți luni la Târgu Jiu, chiar în incinta fabricii, unde va primi CV-uri tip completate. CV-urile urmează să fie analizate la fabrica de la Drobeta Turnu Severin. De altfel, și autoritățile județene spun că au programate întâlniri cu investitorul săptămâna viitoare.
Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, spune că activitatea ar urma să demareze în luna mai a anului 2017. ”Știu că lucrurile merg în direcția bună, sper ca vremea să țină cu ei și să respecte programul pe care l-au stabilit, în luna mai să înceapă activitatea în prima hală de producție. Din ce am discutat cu ei, după 9 - 10 ianuarie o să fie prezenți în Târgu Jiu să vadă și stadiul lucrărilor și să stabilească graficul în ceea ce privește activitatea pe care o vor desfășura cu luna mai”, a spus Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.
Investitorul, compania japoneză Sumitomo, va închiria hala de 5.000 de metri pătrați. În primă fază vor fi angajați 500 de gorjeni, pentru ca mai apoi numărul total de salariați să fie de 1.500.

Galerie foto


Vizualizări: 27,964

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: