After School supravegheat video de părinţi în Târgu Jiu

Toţi părinţii doresc să îşi ştie copilul în siguranţă, pe perioada în care sunt plecaţi la serviciu. Un After School privat vine în întâmpinarea părinţilor grijulii cu o nouă ofertă: sistem video de supraveghere video on-line, care funcţionează permanent şi care îi ajută să vadă ce fac micuţii în orice moment al zilei. After School Karolina din Târgu Jiu îşi va deschide porţile pe 23 septembrie, când copiii vor fi întâmpinaţi de personaje din poveste şi mascote Disneyland.

Un nou After School privat va fi inaugurat miercuri în Târgu Jiu. Este vorba despre After School Karolina care dispune de săli de clasă, laborator de informatică, sală de mese, spaţiu de dormit şi locuri de joacă. Micuţii pot beneficia şi de cursuri opţionale de limba engleză, limba germană sau de iniţiere pe calculator.

Oferta este diversificată, iar preţul diferă în funcţie de pachetul de servicii solicitat de părinţi. Pachetul de bază costă 450 de lei, la care se adaugă masa în sistem catering în cuantum de 12 lei/zi. Acest pachet vizează un program cuprins între orele 12.00-16.00 şi include: transport de la şcoală la After School, masă caldă, program educativ-recreativ, efectuare teme şi gustare. Pachetele Extra şi Premium costă 550 de lei, respectiv 600 de lei, sume la care se adaugă şi masă, tot 12 lei/zi ca în cazul pachetului de bază. Copiii ai căror părinţi vor apela la aceste servicii vor putea rămâne în centru între orele 12.00-18.30 şi vor beneficia şi de programe de jocuri distractive. „Toate pachetele includ în preţ şi transportul copilului de la şcoală la After School, la solicitarea părinţilor se poate oferi şi transportul de la After School la domiciliul copilului. Opţional, se vor putea introduce cursuri de limba engleză, germană sau de informatică, de trei sau cinci ori pe săptămână. De asemenea, în intervalul 13.00-14.30, la solicitarea părinţilor, copiii pot beneficia de program de somn. Părinţii trebuie să ştie că toate rechizitele pe care copiii vor lucra în centrul nostru intră în pachet”, a declarat Mirabela Gheorghiu, profesor After School Karolina.

Ca o noutate pentru oraşul nostru, părinţii îşi pot monitoriza copiii on-line, chiar şi atunci când se află la serviciu. Asta pentru că instituţia a fost dotată cu un sistem video live, camere de supraveghere fiind amplasate în toate încăperile.

SURPRIZE

After School Karolina va organiza miercuri „Ziua Porţilor Deschise”. Atunci copiii vor avea parte de o serie de surprize, intrarea fiind liberă. „Invităm toate persoanele, părinţi alături de copii, care sunt interesate de o viitoare colaborare în vederea înscrierii în Centrul Educaţional Karolina. Înscrierile efectuate în această zi beneficiază de 5% reducere din plata alocata activităţilor afterschool. Copiii vor fi întâmpinaţi de personaje de poveste, de mascotele Disneyland, vom avea clown şi se vor face picturi pe faţă”, spune Mirabela Gheorghiu.

Vizualizări: 822

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: