Agent de poliţie, agresat la discotecă

Poliţiştii au constituit un dosar penal pe numele unui tânăr de 21 ani, din comuna Dragoteşti, judeţul Gorj, sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj. Tânărul este suspectat că în noaptea de 8 ianuarie 2012, în timpul unui conflict avut într-o discotecă cu alte două persoane, a agresat fizic un agent de poliţie care intervenise pentru aplanarea incidentului. Dosarul penal va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, competent cu soluţionarea.

         În fapt, din primele acte premergătoare efectuate până în prezent s-a constatat că în noaptea de 08 ianuarie 2012, în jurul orei 01:30, în timp ce se afla într-o discotecă din comuna Slivileşti, între suspectul B.V., de 21 ani, din comuna Dragoteşti şi alte două persoane, C.D., de 41 ani şi un minor de 17 ani, ambii din comuna Slivileşti, judeţul Gorj, a avut loc un conflict spontan.

Pentru aplanarea conflictului a intervenit o patrulă mixtă formată din doi agenţi ai Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari şi doi jandarmi din cadrul I.J.J. Gorj. În momentul intervenţiei, B.V. a lovit în zona feţei, cu pumnul, un agent de poliţie. Încercând să îl imobilizeze pentru a-l conduce la sediul secţiei de poliţie în vederea dispunerii măsurilor prevăzute de lege, suspectul s-a opus deplasării. În timpul imobilizării, suspectul agresiunii comise asupra agentului de poliţie a suferit un traumatism cranio-facial, fiind condus la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 Poliţiştii au întocmit pe numele lui B.V. dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 239 din Codul penal, urmând ca această cauză să fie înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, competent cu soluţionarea.

În legătură cu acest caz, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj a dispus efectuarea de verificări privind modul în care agenţii de poliţie care au executat intervenţia la acest eveniment au respectat prevederile legale şi procedurile de lucru.

Vizualizări: 66

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: