Agenţi de pază ai CEO, atacaţi cu bulgări de cărbune

Doi tineri din Rovinari au fost reţinuţi miercuri, 17 iunie, fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Conform oamenilor legii, cei doi au lovit cu bulgări de cărbune agenţii de pază de la CE Oltenia care i-au surprins în timp ce sustrăgeau materie primă de pe o bandă transportoare ce trece prin Fărcăşeşti.

Este vorba de doi tineri în vârstă de 18 şi 27 de ani din Rovinari care sunt bănuiţi ca fiind autorii unui furt de cărbune de pe banda transportoare ce a avut loc la sfârşitul lunii trecute. Aceştia au fost depistaţi de angajaţii firmei de pază Signovince care asigură paza perimetrului respective în baza unui contract încheiat cu CE Oltenia. Pentru a scăpa de agenţii de pază, aceştia ar fi început să-i ameninţe şi să arunce în ei cu bulgări de cărbune. “Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, la data de 29 mai a.c., cei în cauză, fiind surprinşi de agenţii de pază în timp ce sustrăgeau cărbune de pe o bandă transportoare din comuna Fărcăşeşti, au executat acte de ameninţare şi de intimidare asupra acestora, în scopul de a-i îndepărta din zonă şi de a-şi continua activitatea infracţională”, a declarat Cătălin Buşe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Tinerii au fost reţinuţi miercuri pentru 24 de ore, fiind cercetaţi pentru tâlhărie. Ulterior au fost audiaţi de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu. Cei doi nu au dorit să facă nicio declaraţie înainte de a fi audiaţi de magistraţi. La Parchet au ajuns şi rudele tinerilor care au venit să îi susţină pe parcursul audierilor.      

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: