Aglomerație la Ortopedie. Au alunecat pe gheață

Zeci de persoane au ajuns la spitalul din Târgu Jiu cu fracturi la mâini sau picioare în aceste zile. Chiar dacă nu a mai nins de trei săptămâni, la Târgu Jiu multe trotuare sunt acoperite cu gheață. Nimeni nu le-a curățat și reprezintă un real pericol mai ales pentru copii sau bătrâni.

Zeci de persoane s-au prezentat la Urgențe sau la Policlinică, la Ortopedie, în această perioadă. Au fracturi la nivelul mâinilor sau picioarelor. Vârsta medie a celor care au ajuns la spital este de 60 de ani. “Pe timpul iernii, cum bine știți, se profilează și este în plină activitate ortopedia datorită condițiilor meteo, datorită accidentelor specifice iernii. Cabinetul de ortopedie este suprasolicitat în această perioadă. Urmează balneofizioterapia pentru recuperare și micile intervenții care scapă de ortopedie în primă fază și ajung la balneofizioterapie”, a explicat Vasile Stănculete, directorul Policnicii Târgu Jiu.

Deși în Târgu Jiu nu a mai nins de trei săptămâni, multe trotuare, chiar și în apropierea unor treceri de pietoni sau instituții publice, sunt încă acoperite cu zăpadă. Asta în ciuda faptului că persoanele care nu curăță în fața imobilelor pe care le dețin pot fi amendate. (A.A.)

Vizualizări: 610

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: