Agresorul taximetristului, în arestul IPJ Gorj

Unul dintre agresorii taximetristului se află în arestul Poliţiei. În dimineaţa zilei de 3 octombrie a.c., orele 04:10, Poliţia Municipiului Tg. Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, de către Costinel I., cu privire la faptul că pe str. Tismana la intersecţia cu  str. Şuşiţa, un coleg al său, taximetrist, a fost lovit de mai multe persoane.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că victima, Vasile B., de 21 ani, din comuna Leleşti, judeţul Gorj, a efectuat o cursă din localitatea Băleşti spre Tg. Jiu. Ajuns în municipiul Tg. Jiu, victima a declarat că pe fondul unui conflict spontan, a fost lovit de către tinerii pe care i-a transportat, 5 la număr.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean.

Continuând cercetările, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale i-au identificat pe suspecţi, aceştia fiind conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Tg. Jiu.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că cel care l-a lovit pe Vasile B., este  Constantin M., de 20 ani, din municipiul Tg. Jiu, judeţul Gorj.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs agresiunea, Constantin M. fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Biroul de presă IPJ Gorj

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: