AJF Gorj recomandă vaccinarea pentru echipele din judeţ

Asociaţia judeţeană de Fotbal Gorj le recomandă membrilor afiliaţi, cluburilor şi asociaţiilor, dar şi arbitrilor şi observatorilor să se vaccineze până la debutul noului sezon. În cazul în care vor avea vaccinaţi toţi jucătorii echipele nu va mai fi nevoite să efectueze teste înaintea meciurilor.

AJF Gorj a transmis oficial o recomandare tuturor membrilor asociaţiei, dar şi arbitrilor şi observatorilor care activează la nivel de judeţ. Conducerea AJF recomandă vaccinarea pentru toţi jucătorii şi persoanele implicate la meciuri, pentru a se reduce astfel costurile suportate de cluburi cu testele Covid în noul sezon.

„În vederea unei cât mai eficiente organizări a campionatului 2021-2022, precum și a reducerii semnificative a costurilor de organizare ce vor reveni cluburilor/ asociațiilor participante, AJF Gorj recomandă vaccinarea persoanelor ce vor face parte din echipele ce vor fi înscrise (jucători, antrenori, membrii ai stafurilor tehnice și administrative). De asemenea, recomandăm vaccinarea și a celor care fac parte din corpul arbitrilor și cel al observatorilor (delegaților de joc)”, a transmis pe site-ul oficial AJF Gorj.

În sezonul trecut AJF Gorj nu a mai organizat nici un campionat de juniori sau seniori, din cauza acestor teste Covid care nu au putut fi suportate de către echipe.

Din acest motiv Gorjul nu a avut nici o echipă la barajele de promovare în Liga 3, acolo unde însă vor evolua două formaţii gorjene, Gilortul Cărbuneşti şi Pandurii Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,038

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: