Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Franţa joacă luni pe Arena Naţională. Program şi rezultate EURO

Partida dintre Croația şi Spania este cel de al cincilea meci din optimile de finală ale EURO 2020 şi se dispută luni seara, cu începere de la ora 19:00.  Tot luni seara, de la ora 22:00, la Bucureşti, pe Naţional Arena, se va juca meciul Franța – Elveția, cel de al șaselea meci din optimile de finală ale EURO 2020.

Meciul dintre Croația şi Spania va putea fi urmărit la TV pe PRO TV , luni, 28 iunie, de la ora 19:00, urmând să se joace în Danemarca. Mijlocașul Ivan Perisic (32 de ani) a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și va rata duelul Croația – Spania din optimile EURO 2020. Perisic este golgheterul Croației la EURO 2020, cu trei goluri marcate. Ceilalți marcatori ai vicecampioanei mondiale sunt Nikola Vlasic și Luka Modric, fiecare cu câte un gol. Croaţia – Spania, se joacă la Copenhaga, şi va fi arbitrat de turcul Cüneyt Çakır.

Partida Franța – Elveția este cel de al șaselea meci din optimile de finală ale EURO 2020. Meciul va putea fi urmărit la TV pe PRO TV , luni, 28 iunie, de la ora 22:00, pe Arena Națională. Franța vine după două remize consecutive, un 1-1 halucinant împotriva Ungariei, apoi cu 2-2 cu Portugalia, rezultat ce le-a calificate pe ambele mai departe. O victorie cu 3-1 împotriva Turciei a fost o modalitate excelentă pentru echipa lui Xherdan Shaqiri de a încheia campania de calificare faza grupelor. Observator de arbitri la acest meci a fost desemnat șeful CCA, Kyros Vassaras. Fostul mare arbitru reprezintă arbitrajul din Grecia, dar el este în același timp șef al Comisiei Centrale a Arbitrilor din România.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat, duminică, după Comitetul Executiv al federaţiei, că şeful UEFA, Aleksander Ceferin, va fi prezent la Bucureşti la începutul săptămânii, la meciul Franţa – Elveţia, de la Euro-2020.

În continuare sunt condiții speciale de acces la meciurile de la turneul final organizate pe teritoriul României. Fanii, peste 27.000, vor putea intra pe stadion începând cu orele 19 pe baza tichetelor de acces, respectiv brățărilor care confirmă respectarea regulilor sanitare impuse în timpul pandemiei.

 Rezultate EURO 2020 | Optimi de finală


Sâmbătă 26 iunie

1: Țara Galilor 0 - 4 Danemarca (19:00, Amsterdam)

2: Italia 2 - 1 Austria (prelungiri) (21:00, Londra)

Duminică 27 iunie

3: Țările de Jos 0 - 2 Cehia (19:00, Budapesta)

4: Belgia 1 - 0 Portugalia (22:00, Sevilla)

Luni 28 iunie

    Croația - Spania (19:00, Copenhaga)

    Franța - Elveția (22:00, Bucureşti)

Marţi 29 iunie

    Anglia - Germania (19:00, Londra)

    Suedia - Ucraina (22:00, Glasgow)

Vizualizări: 263

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: