AJOFM Gorj anunţă disponibilizări

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj anunță disponibilizări în perioada imediat următoare. Este vorba de două societăți care fac disponibilizări la nivel național iar din Gorj sunt afectate 12 persoane. În schimb, angajatorii străini vin cu noi oferte de muncă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al AJOFM Gorj, Ana Maria Niculescu, GDF Suez disponibilizează 288 de persoane la nivel național din care zece sunt din județul Gorj. ”Începând cu 1 iulie, AJOFM Gorj a primit notificare din partea GDF Suez care a precizat că va disponibiliza 288 de angajați din care zece sunt din județul Gorj”, a declarat Ana Maria Niculescu. Cea de-a doua societate va disponibiliza 27 de salariați în perioada iunie-iulie. Vestea bună e că doar doi sunt din județul nostru. ”G4F Secure Solutions va disponibiliza două persoane din Gorj. La nivel național, această companie are 3.129 de salariați”, a declarat Ana Maria Niculescu.

Locuri de muncă

Tot AJOFM Gorj anunță noi locuri de muncă în străinătate. De această dată Cipru vine cu o ofertă greu de refuzat. Ciprioții caută trei bucătari specialiști în bucătăria chinezească, japoneză sau indiană. Salariul este de 1.586 de euro lunar la care se adaugă cazare și masă gratuit. Termenul de aplicare este 20 iulie. Tot Cipru oferă patru locuri de muncă ca fizioterapeut, cunoscător de masaj tailandez, suedez, indonezian, indian. Salariul este cuprins între 890 și 1.600 de euro lunar. Termenul limită de aplicare la acest job este tot 20 iulie. O ultimă ofertă vine tot din Cipru pentru doi frizeri și un cosmetician. Salariul este cuprins între 875 și 1.600 de euro. Candidații trebuie să cunoască limba engleză și greacă.

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: