Ajutată de noroc, Gilortul redevine lider

Gilortul Cărbuneşti a revenit pe prima poziţie a clasamentului la Liga a IV-a după ce etapa trecută pierduse fotoliul de lider. Ajutată de noroc la meciul cu invincibilii de la Jiul Rovinari, şi de neputinţa contracandidatelor, echipa din Cărbuneşti e din nou pe locul I la judeţ.

Rezultatul meciului din etapa a 28-a a Ligii judeţene Gorj dintre Gilortul Cărbuneşti şi Jiul Rovinari a schimbat din nou configuraţia podiumului. Gilortul s-a impus la limită, scor 1-0, dar a fost suficient să revină pe prima poziţie a podiumului şi să strice şi recordul de invincibilitate al celor de la Jiul Rovinari care nu mai pierduseră de 17 etape. „Este dureros să pierzi la finalul meciului, dar mergem înainte cu capul sus”, au scris pe pagina oficială cei de la Jiul care au pierdut mai mult decât un meci, ci şi o serie incredibilă de 17 meciuri bune în care nu pierduseră deloc.

În faţa propriilor suporteri, cei de la Gilortul au reuşit să câştige pe final de meci prin golul lui Codin din minutul 86’. Jocul a fost catalogat ca fiind unul pe viaţă şi pe moarte de către cei de la Cărbuneşti care au remarcat că s-a jucat şi dincolo de limita regulamentului, arbitrul acordând trei cartonaşe roşii şi 12 galbene: „Fără trei titulari în formula de start și cu presiunea obținerii celor trei puncte, echipa noastră a reuşit să gestioneze bine unul dintre cele mai complicate jocuri ale campionatului, o dispută pe viață și pe moarte, cu intrări la și peste limita regulamentului, în care s-au arătat 12 cartonașe galbene și 3 roșii”. În atmosfera incandescentă din tribune și pe teren, Gilortul a rămas cu doi jucători mai puțin pe teren dar şi portarul oaspeților de la Jiul a primit și el cartonaşul roșu.

Gilortul a urcat din nou în poziţia de lider după ce Ştiinţa Turceni a pierdut  meciul disputat în deplasare cu Petrolul Ţicleni, scor 2-1 şi acum se află pe locul al doilea. Podiumul este completat de Petrolul Bustuchin care s-a impus acasă cu scorul de 3-0 în meciul cu Viitorul Negomir.

Vulturii Fărcăşeşti a căzut din nou pe locul patru după ce a pierdut meciul din această etapă de la Cruşeţ, scor 3-2 pentru Unirea.

Galerie foto



Vizualizări: 1,464

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: