Alex Gabroveanu a dat lovitura de începere la meciul Pandurii - ASU Poli (1-0 la pauză) FOTO

Campionul European Alex Gabroveanu este prezent la meciul dintre Pandurii Târgu Jiu și ASU Poli Timișoara. Gorjeanul de 31 de ani, stabilit în Germania, care evoluează acum la profesioniști, a dat lovitura de începere a meciului, acesta mărturisind că fotbalul a fost prima sa pasiune sportivă, practicându-l ca junior.

Gabroveanu vrea să se implice în strângerea de fonduri pentru a ajuta echipa Pandurii și chiar dorește să facă o donație pentru echipa de fotbal a orașului său.
Campion European KBU și Campion Intercontinental KBU, Alex Gabroveanu este neînvins la profesioniști, unde evoluează din 2014, iar acum se luptă pentru titlul mondial. Gabroveanu are în palmares 13 victorii, dintre care 12 prin KO.

Meciul dintre Pandurii și ASU Poli se dispută la această oră pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, scorul fiind 1-0 pentru Pandurii din minutul 21, prin golul marcat de George Tudoran.

Tribunele terenului sintetic sunt pline, suporterii echipei Pandurii venind în număr mare pentru a achiziționa și cardurile speciale care le vor permite accesul la meciurile din viitorul sezon.

Galerie foto





Vizualizări: 1,251

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: