Ajutată de polițist să schimbe roata

O șoferiță din Târgu Jiu care a avut ghinionul să rămână în pană a avut surpriza să fie ajutată chiar de un polițist de la Rutieră în timp ce acesta se afla la serviciu. Femeia nu reușea să schimbe roata, era în mașină cu mama ei, mai în vârstă, așa că omul legii a dat o mână de ajutor. Fotografia care a surprins momentul a devenit rapid virală pe internet.

Incidentul s-a petrecut, sâmbătă. O femeie a rămas în pană, pe Bulevardul Unirii, din Târgu Jiu și nu reușea să se descurce de una singură.

Un echipaj de la Serviciul Rutier se afla în apropiere, iar polițiștii i-au dat o mână de ajutor. “Colegii mei, din toate structurile, fac astfel de gesturi mereu, doar ca nu se gândesc sa imortalizeze momentele de fiecare data. Dar când o fac, suntem bucuroși sa aflam toți de ele. De aceasta data, polițiștii rutieri care se aflau în patrula pe bulevardul Unirii, din Târgu Jiu, au observat un autoturism care avea o avarie la o roata, în care se afla șoferiță și mama sa mai in vârsta. Colegii mei s-au oferit sa le ajute cu rezolvarea problemei și în scurt timp cele doua au putut sa-și continue drumul. Polițistul i-a recomandat conducătoare auto sa oprească în prima statie de vulcanizare pentru verificarea profesionala a rotii mașinii pentru a evita evenimente nedorite în trafic”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Vizualizări: 4,003

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: