Ajutoare de urgenţă alocate la Băleşti

Primăria Băleşti a alocat ajutoare de urgenţă în valoare de aproximativ 200 de milioane de lei vechi. Ajutoarelor au fost acordate cazurilor sociale grave, banii urmând a fi cheltuiţi pentru procurarea de medicamente, branşare electrică, achiziţionarea de lemne şi întreţinerea unor familii.

Alte ştiri pe scurt:

Vine Moş Nicolae la elevii şi preşcolarii din Câlnic

Moş Nicolae va veni astăzi la un număr de 220 de elevi şi preşcolari din Câlnic. Copiii vor primi pachete cu dulciuri şi rechizite din partea primăriei. Pentru cadourile de Moş Nicolae şi cele de Moş Crăciun, Consiliul Local a alocat suma de 150 milioane de lei vechi. De asemenea, în preajma Crăciunului, reprezentanţii Primăriei Câlnic vor distribui peste 300 de pachete cu alimente persoanelor cu venituri mici. Alimentele vor consta în produse neperisabile şi vor fi transportate la domiciliul nevoiaşilor. (D.M.)

Vârstnicii, sărbătoriţi de Sf Nicolae

Vârstnicii care poartă numele de Nicolae sau Nicoleta vor fi sărbătoriţi, astăzi, de către municipalitate la Cluburile vârstei a treia din Târgu Jiu. Aceştia vor putea servi câte o gustare de post şi vor asista la un program artistic începând cu ora 12.30. (D.M.)

Primăria Târgu Jiu îşi aşteaptă colindătorii

Primăria Târgu Jiu va pregăti 3300 de pachete cu dulciuri pentru colindători. Aceştia vor fi primiţi de către municipalitate în perioada 15-21 decembrie. Până în momentul de faţă s-a înscris un număr de 20 de grupuri de elevi şi preşcolari. Rezervările se pot face la telefonul gratuit 984. (D.M.)  

Vizualizări: 488

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: