Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pandurul a desemnat primii câştigători ai concursului

Ilarion Tabacu din Peştişani şi Vasile Calistrate din Plopşoru, abonaţi fideli ai ziarului Pandurul, sunt cei doi câştigători ai primei extrageri ai concursului „Masa de Crăciun costă doar 25 de lei“. Aceştia au fost invitaţi astăzi, la ora 14:00 la redacţia ziarului Pandurul, situată în incinta Complexului Gârdu din Târgu Jiu, intrarea prin spate pentru a-şi ridica premiul.

Tot ce trebuie să faceţi pentru a intra în cursa pentru un coş plin cu alimente în valoare de 250 de lei este să vă abonaţi pe minim trei luni, abonamentul costă 25 de lei, şi să trimiteţi numărul chitanţei, adresa şi numele prin email la adresa redactia@pandurul.ro, prin poştă la str Unirii, nr 36 sau prin SMS la 1276 (primul cuvânt al mesajului trebuie să fie GTV sau direct la redacţia ziarului. De asemenea, te poţi abona la factorii poştali, Pandurul situându-se la poziţia 12.420 în Catalogul Publicaţiilor Poştei Române.

Următoarele extrageri vor avea loc pe 10, 17 şi 23 decembrie şi o extragere specială pe 30 decembrie.

Vizualizări: 467

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: