Ajutoarele de la UE expiră în depozitele primăriei

Tone de alimente de la Uniunea Europeană depozitate la sediul Direcţiei de Protecţie Socială a Primăriei Târgu Jiu îşi aşteaptă şi acum beneficiarii. O treime dintre asistaţi nu au venit să-şi ia alimentele, iar reprezentanţii direcţiei fac apel la cetăţeni să vină să-şi ridice ajutoarele, pentru că unele alimente îţi pierd termenul de valabilitate.

În evidenţele primăriei sunt peste 7.650 de persoane care beneficiază de ajutoare din partea Uniunii Europene Până acum, aproximativ 5000 de persoane au intrat in posesia acestora. Deşi distribuirea acestora a început de câteva luni, unii asistaţii nu au ajuns încă să le ridice.

Ajutoarele pot fi acordate până la sfârşitul lunii  martie, însă vreau să fac apel la beneficiarii noştri să vină până la sfârşitul lunii februarie. Sunt alimente care vor expira în martie, iar noi le avem în depozit de foarte mult timp. Până acum din 7.651 de beneficiari, doar 5000 de persoane au venit să-şi ridice ajutoarele”, susţine Lizica Pârvu, referent de specialitate Direcţia de Protecţie Socială

În total la Primăria Târgu-Jiu au fost primite 107 tone de făină, 64 tone de mălai, şapte tone de zahăr, şapte tone de lapte praf, 24 de tone de paste făinoase şi nouă tone de biscuiţi.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: