Ajutor de încălzire pentru motreni. Condiția!

Motrenii cu venituri mici pot primi ajutor pentru încălzirea locuinței pe timpul iernii. Cei interesați de acest sprijin sunt așteptați să depună cererile până la sfârșitul acestei luni. Ajutorul pentru încălzirea locuinței se acordă până în martie 2020.

Persoanele care vor să beneficieze de acest sprijin trebuie să depună o cerere și o declarație pe propria răspundere la Serviciul de Asistență și Protecție Socială din cadrul Primăriei Motru. Data limită este 20 noiembrie, dar și cei care vor depune solicitările mai târziu vor primi ajutorul de încălzire.

Condiția este ca venitul să fie mai mic de 750 de lei pe membrul de familie. “Persoanele care depun cererile și declarațiile pe propria răspundere ulterior acestei date, dar până în data de 20 ale lunii, vor beneficia începând cu luna respectivă. Beneficiază de ajutor pentru încălzirea locuinței cu energie termică familiile ale căror venit meniu net lunar pe membru de familie să nu depășească 786 de lei, iar în cazul persoanelor singure, 1.082 de lei, cu condiția să nu dețină bunuri prevăzute în lista cu bunuri care conduc la excluderea acordării ajutorului”, a transmis Primăria Motru.

Vizualizări: 1,678

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: