Vlad Şerbănescu, convocat la Naţionala U 19

Jucătorul Vlad Șerbănescu de la ACS Viitorul Târgu  Jiu a fost convocat la naționala România U19, pentru un joc de pregătire în fața selecționatei similare a Serbiei. Jucătorul împrumutat de la FCSB 2 în vara anului trecut a jucat în 14 meciuri pentru ACS Viitorul, având şi patru goluri marcate în cupă şi campionat.

 Tânărul jucător împrumutat în vara anului trecut de ACS Viitorul Târgu Jiu de la FCSB, Vlad Şerbănescu, se află la echipa naţională U 19 pentru un joc de pregătire în fața selecționatei similare a Serbiei. Naționala Under 19 a României s-a reunit duminică, 7 martie, la Arad, pentru a pregăti acest meci. Meciul tricolorilor născuți începând cu 1 ianuarie 2002 va avea loc miercuri, 10 martie, de la ora 12:00, pe stadionul Francisc von Neuman, și va fi transmis în direct pe YouTube FRF TV.

Partida a fost programată în afara perioadei FIFA, iar cluburile au avut opțiunea de a păstra jucătorii în pregătirea propriilor jocuri. Din acest motiv selecționerul Daniel Oprescu a fost nevoit să opereze o serie de modificări în lotul iniţial și a convocat foarte mulţi jucători din Liga 2 şi 3.

Lotul pe care îi va avea la dispoziție include următorii 22 de fotbaliști:

Portari: Otto Hindrich (ASU Politehnica Timișoara), Alexandru Tătaru (Fotbal Club Rapid)

Fundași: Andrei Iana (CSM Slatina), Mădălin Pascu (Sportul Chişcani), Ionuț Mitran (Universitatea Craiova), Cornel Ardei (Aerostar Bacău), Alexandru Chilili (FC Voluntari), Samuel Popa (CS Șoimii Lipova), Ștefan Stefanovici (Sporting Juniorul Vaslui), Cosmin Gladun (Ripensia Timișoara)

Mijlocași: Ștefan Pănoiu (Fotbal Club Rapid), Gabriel Buta (Viitorul Constanța), Soma Casiadi-Bakó (AFK Csikszereda), Marian Danciu (Universitatea Craiova), Janos Botorok (AFK Csikszereda), Vlad Șerbănescu (ACS Viitorul Târgu Jiu), Florin Bălan (AFC Farul Constanța), Alin Văsălie (Fotbal Comuna Recea), Nicolae Sima (CSM Reșița)

Atacanți: Ianis Stoica (CSM Slatina), Ion Vasluian (Ripensia Timișoara), Toni Suciu (AFK Csikszereda).

Vizualizări: 592

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: