Stoican, dorit de două echipe din Liga 1: La Dinamo e nesimţire

Fost antrenor la Dinamo în mai multe etape, antrenorul ACS Viitorul Târgu Jiu este dorit şi de formaţia din Ştefan cel Mare după ce s-a aflat pe lista celor de la Poli Iaşi. Flavius Stoican este însă drastic în ceea ce priveşte fosta echipă şi spune că ceea ce se întâmplă acum acolo este nesimţire.

Flavius Stoican a criticat dur managementul de la Dinamo după evenimentele din ultima perioadă de la clubul bucureştean, la care acesta a jucat, dar a şi antrenat. Numele antrenorului mehedinţean a apărut de curând pe lista celor de la Poli Iași, dar și la Dinamo pentru o revenire la una dintre aceste două formații. Cu moldovenii Stoican a ajuns în play-off, iar cu "câinii" a terminat pe locul 4 în 2014, dar acum spune că nu va pleca de la echipa pe care o antrenează în Liga 2: „Dinamo și Iași sunt capitole importante din viața mea, însă nu sunt priorități, nu iau în calcul".

Antrenor în două mandate în Ștefan cel Mare, tehnicianul de 44 ani urmărește de la distanță ceea ce se întâmplă acolo. „La Dinamo e vorba proverbului: «Peștele de la cap se împute!». Jucătorii au tras cât au putut. Dar când vezi că suflă vântul prin birouri, prin conturi, iar cei ce au venit au făcut-o doar că să fure... Dinamo? Definiția haosului. Jucătorii trăiesc din mila suporterilor. Însă dacă fanii nu vor mai putea? Oricât de caritabili ar fi acum. Nu e vina lui Gane, cum să-i motiveze? Jucătorii vin triști la antrenamente, orice ar spune ei în public. Așa e când nu ai bani”, a spus antrenorul pentru gsp.ro, criticându-l mai ales pe spaniolul Cortacero: „Eu nu pricep ce-a avut în cap Cortacero ăla. Nu avea de-o chiftea în buzunar și s-a trezit el că vrea să fie patron la Dinamo! Și vrea să se întoarcă?! Bravo suporterilor pentru ceea ce fac! În alte vremuri, Cortacero era alergat până la graniță. La Dinamo, din păcate, e nesimțire. Citeam amuzat că spuneau jucătorii, antrenorii: «Vineri nu mai există pentru noi». Totul până la bani. Banii nu sunt primordiali, dar sunt necesari. Păi, dacă ăla, cum îl cheamă, Cortacero, nu a băgat un leu, ce mai e de zis? Măcar să lase clubul DDB-ului, să lase ălora care mișcă ceva!".

Flavius Stoican are avantajul de a fi iubit de galeria celor de la Dinamo din perioada în care a jucat pentru clubul din Ştefan cel Mare dar nici ca antrenor nu a avut rezultate slabe.

Vizualizări: 565

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: