Handbal: UCB Târgu Jiu va juca ultimul turneu la Buzău

Echipa de handbal masculin a Universităţii Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu nu a reuşit să aducă nici un turneu în Sala Sporturilor de la Târgu Jiu. Deşi au solicitat ca unul dintre turnee să se dispute la Târgu Jiu, gorjenii nu au avut succes şi vor merge din nou la Buzău pentru a lua parte la ultimul turneu al seriei.

Jucătorii UCB Târgu Jiu se vor deplasa din nou la Buzău, săptămâna viitoare, pentru ultimul turneu din seria B a Diviziei A. Deşi conducerea clubului făcuse demersuri să solicite organizarea unui turneu la Târgu Jiu nu s-a reuşit acest lucru. Ultimul turneu din serie va avea loc în Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău, urmând ca meciurile să fie programate în perioada 18-21 martie.

Deplasarea la Buzău se va face pe data de 17 martie, după ce, pe 16 martie jucătorii care vor face parte din lot vor efectua testele obligatorii RT-PCR. „Se anunță un turneu dificil, cu patru jocuri extrem de grele, însă sperăm într-o clasare cât mai bună la finalul acestui sezon. Îmbucurător este faptul că toţi sportivii sunt apți, cu excepția a doi jucători, care încă se recuperează după accidentări. În plus, sunt mari șanse să revină si cei doi jucători care ne-au lipsit la penultimul turneu, Daniel Ghişe si Mădălin Vătavu, ultimul începând să facă antrenamente ușoare cu echipa”, a precizat directorul clubului UCB, Virgil Popovici, într-un comunicat de presă, în care a explicat şi strategia viitoare a clubului: „După terminarea acestui sezon vom începe imediat analiza şi evaluarea la nivelul lotului, astfel încât, până la începutul lunii iulie, să avem definitivat în proporţie de 90% lotul de jucători pentru viitorul sezon competițional 2021-2022, indiferent de formatul în care se va desfăşura”.

Jucătorii antrenaţi de Adrian Gorun au programate patru meciuri la acest ultim turneu cu CSU Craiova, Dinamo București, CNOPJ București şi CSM Alexandria.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: