Alecu Drăgoi a depus cerere la PSD să fie senator

Alecu Drăgoi, vicepreşedintele PSD Gorj, este primul dintre social-democraţi care a făcut cerere la partid pentru a fi desemnat candidat la Senat, pe postul rămas vacant după plecarea lui Toni Greblă la Curtea Constituţională a României. Drăgoi a lăsat ieri solicitarea la sediul PSD Gorj.  Acesta se consideră îndreptăţit să ocupe postul de senator dată fiind activitatea sa politică de până acum. În media, şi-a mai exprimat disponibilitatea de a candida Andrei Maioreanu.

Vicepreşedintele PSD Gorj, Alecu Drăgoi, şi-a depus la sediul organizaţiei social-democrate judeţene intenţia în scris de a candida pentru postul de senator pe colegiul lui Toni Greblă. “M-am înscris în cursa electorală, la partid, democratic, ca orice membru, ca orice om al partidului, statutul dă voie la oricine să se înscrie. Mi-am depus solicitarea de a candida de dimineaţă la sediul partidului. Eu am pus primul pentru că vin sărbătorile şi mi-am manifestat dorinţa. Dacă tot m-am hotărât, de ce să mai amân? Mi-am făcut un calcul al meu şi am zis că îndeplinesc condiţiile”, a spus Alecu Drăgoi.  

Alecu Drăgoi spune că până acum i-a lăsat pe alţii să ajungă pe astfel de funcţii şi că acum a venit şi rândul său. Acesta se consideră îndreptăţit să ocupe postul de senator dată fiind implicarea sa în construcţia partidului la nivelul judeţului. „Normal că o să fie mai mulţi candidaţi, sunt convins de asta. Eu sunt de atâţia ani în partid, întrunesc toate calităţile conform statutului partidului. 23 de ani nu mi-am manifestat, mi-am văzut lungul nasului şi am lăsat oameni care am considerat eu că sunt mai buni ca mine. Sunt membru fondator al partidului, am făcut organizaţiile în ’90, ‘92, ‘93 , am muncit cu oamenii de atunci, mi-am văzut de treabă, am avut funcţii, am fost secretar general, adică am făcut cea mai grea muncă în partid timp de 12 ani. Conducerea centrală va decide”, a mai spus Alecu Drăgoi. 

Pentru că sunt mulţi doritori în PSD, consilierul judeţean Alin Văcaru propune efectuarea unui sondaj de opinie. El spune că prin această procedură ar putea identifica cel mai bun candidat.

Vizualizări: 203

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: