Alecu Drăgoi, în sfârşit angajat la CEO. Vezi ce funcţie are!

Consilierul judeţean al PSD Gorj, Alecu Drăgoi, a fost angajat, în final, la Departamentul Cazare şi Cantine din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Alecu Drăgoi a trecut deja şi de instructajul făcut la angajare.

Intenţii ale acestuia de angajare la CEO au fost de mai multe luni, însă sindicatele au făcut mare scandal pe această temă, astfel că angajarea a fost amânată până după alegerile parlamentare. Alecu Drăgoi nu scapă nici acum de criticile sindicaliştilor. Constantin Mitrescu a confirmat că Alecu Drăgoi a fost angajat şi nu este de acord cu acest lucru. „Se pare că până la urmă s-a angajat şi lăutarul Alecu Drăgoi. A făcut instructaj la bas şi o să cânte la frunză“, spune acesta ironic.

Drăgoi se va ocupa de cantinele CEO, dar şi de administrarea Hotelului Miami. Acesta este unul dintre cei mai vechi membri ai PSD şi a făcut multe reproşuri conducerii, mai ales că au fost promovaţi în CEO şi alte persoane, care nu au legătură cu PSD. Cum ar fi Ion Răuţ, un apropiat al lui Dan Ilie Morega. (M.B.)

Vizualizări: 505

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: