Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Alegeri la PLUS Gorj

Membrii Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS) din Gorj vor alege sâmbătă, 20 iulie, noua echipă de conducere a partidului în județ, inclusiv pentru organizația de tineret.

„Vor fi aleși președintele PLUS Gorj, 8 membri în Biroul Filialei Județene – 4 propuși de președinte și 4 aleși prin vot secret, 3 membri în Comisia de Integritate și Arbitraj și 3 membri în Comisia de Cenzori. Pentru organizația de tineret, Generația PLUS, unde vor avea drept de vot doar membrii cu vârsta mai mică de 30 de ani, vor fi aleși un coordonator județean și 4 membri ai Biroului Filialei Județene G+. Mandatul echipei județene de conducere este de doi ani, începând de la data alegerilor“, arată un comunicat al formațiunii.

Până acum, activitatea PLUS Gorj a fost coordonată de o echipă de conducere interimară, sub forma unui Grup de Inițiativă Județeană.

La Convenția Județeană, reprezentanții echipei centrale vor fi Alin Mituța, membru al Consiliului Național PLUS și coordonator regional SV Oltenia, Victor Giosan, membru al Biroului Național PLUS și coordonator regional SV Oltenia, și Oana Chirilă, membru al Consiliului Național PLUS și coordonator Generația PLUS al regiunilor Vest și SV Oltenia. (A.A.)

Vizualizări: 1,065

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: