Băsescu, acuzat că pune presiune pentru ca Sorina să plece din țară

Jurnalistul Victor Ciutacu a spus luni seara, în direct, în emisiunea pe care o moderează la România TV, cine ar fi principalul personaj politic care pune presiune pentru eliberarea pașaportului Sorinei și plecarea din țară a micuței.

"Unul dintre oamenii care face mare presiuni pentru eliberarea pașaportului Sorinei și plecarea ei din țară, inclusiv asupra unor realizatori de televiziune, se numește Băsescu Traian și a fost președintele României. Și întreb public atât, înainte să încep să vorbesc și dacă mă enervez, mâine vorbesc, domnule Băsescu! Aveți ceva din spate? Știți ceva despre parteneriatul strategic româno-american și despre comisiile mixte înființate pentru studiul adopțiilor internaționale ale copiilor? Aveți timp până mâine să-mi răspundeți, dacă nu, public eu tot, credeți-mă. Și nu e amenințare, e un anunț", a dezvăluit Victor Ciutacu, în direct.

Procurorul general s-a interesat luni de ce pașaportul Sorinei este reținut de un procuror.  Judecătoria Slatina a amânat pentru 18 iulie decizia care stabileşte dacă Sorina, fetița din Baia de Aramă, poate părăsi țara împreună cu familia de români stabiliți în Statele Unite ale Americii, care a adoptat-o.

Vizualizări: 992

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: