PSD, după ce a dat cu ALDE de pereți: Nu ne asumăm răspunderea pentru CEO

Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, a spus că partidul său nu are cum să își asume răspunderea pentru Complexul Energetic Oltenia, câtă vreme Ministerul Energiei este la ALDE. Asta deși coordonarea companiilor din energia termo revine unui secretar de stat susținut de PSD, Doru Vișan, iar atunci când ALDE le-a preluat, a rămas fără ele după doar o săptămână, la intervenția premierului Dăncilă.

“Nu poți să spui că PSD își asumă ceva și să te speli pe mâini, atâta timp cât ministerul este condus de un ministru care este la ALDE. E adevărat, suntem în coaliție și trebuie să mergem în aceeași direcție”, a spus Weber la Radio Infinit. “Nu poți să spui asumă-ți tu, PSD, atâta timp cât ministerul nu este al meu în totalitate”, a mai spus deputatul.

Mai mult, Weber nu și-l asumă nici pe Vișan. “Domnul Vișan nu este susținut de organizația de la Gorj. Este un profesionist acolo, care de-a lungul timpului a dovedit că știe problemele”. Nici Boza nu este asumat de PSD, deși tot scandalul politic din ultima vreme a avut ca scop să îi blocheze pe cei de la ALDE în încercarea lor de a-l revoca pe managerul CE Oltenia după pierderile de sute de milioane de euro înregistrate anul trecut, premisele fiind că pierderi similare vor fi și în acest an. (A.M.)

Vizualizări: 2,128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: