Alegerile din PDL Gorj ar putea fi după 15 iulie

PDL Gorj nu află nici săptămâna aceasta data la care vor fi organizate alegerile pentru şefia filialei. Liderii centrali ai partidului au amânat discutarea unui calendar electoral intern până lunea viitoare.

 

 

Aceştia nu au discutat nici despre demisia înaintată cu aproape o lună în urmă de preşedintele interimar Cosmin Popescu, deputatul fiind, în consecinţă, pe mai departe în fruntea filialei. Organizaţia a fost reprezentată la şedinţa Biroului Permanent Naţional de lidera femeilor din PDL Gorj, Maria Moţa, precum şi de Marcel Hoară, şef al Consiliului de Administraţie la CE Rovinari, ambii fiind doi posibili candidaţi la conducerea filialei judeţene.

Moţa declară că în şedinţa de ieri de la Bucureşti ministrul Vasile Blaga şi-a informat colegii de partid despre faptul că, până la stabilirea unui calendar final al alegerilor interne, pot exista organizaţii care să îşi desfăşoare alegerile respective şi după Convenţia Naţională ce va avea loc la mijlocul lunii iulie. „Nu se ştie nici un nume de judeţ sau de organizaţie, a fost doar o simplă precizare pe această temă. Nu s-a pus în discuţie vreun posibil criteriu în baza căruia să se permită o astfel de amânare, în cadrul partidului existând însă posibilitatea ca un număr mic de organizaţii să îşi organizeze alegerile interne după Convenţia Naţională. După ce va fi stabilit calendarul final la începutul săptămânii viitoare vom putea afla cu toţii data la care se ţin alegerile la Gorj şi care sunt judeţele exceptate de la regulă”, a menţionat Moţa.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: