Şeful comunei Turcineşti: „Voi fi şi primar şi tractorist“

Primarul comunei Turcineşti, Vasile Gogălniceanu lasă cravata şi stiloul pentru ... tractor. Face acest lucru pentru a-şi ajuta un subaltern. Astfel, înainte de a merge la birou trece pe la poarta fiecărui cetăţean pentru a ridica gunoiul menajer.

În urma unei hotărâri de Consiliul Local, tractoristul Primăriei Turcineşti a fost dat afară, atribuţiile lui fiind preluate de către şoferul de pe microbuzul şcolar. „Am considerat că sunt prea puţine ore de execuţie a lui Dănăcică Gheorghe, şoferul de pe microbuzul şcolar care efectuează traseul Turcineşti, Rugi, Horezu. El face acest lucru în două ore, o oră dimineaţa una la prânz. Am decis împreună cu cei din consiliul local că e mai bine să preia el şi tractorul ca să nu plătim doi oameni mai degeaba", a precizat Dumitru Modrea, viceprimarul localităţii Turcineşti.

S-a lăsat cu ameninţări

Primarul, Vasile Gogălniceanu, consideră că şoferul microbuzului nu are timp să transporte elevii şi să adune gunoiul aşa că este dispus să-l ajute. „Pentru ca elevii să nu întârzie la cursuri voi conduce eu tractorul aşa cum am făcut-o şi în primul an de mandat. O să fiu şi primar şi tractorist" , a spus acesta. Şoferul microbuzului, Gheorghe Dănăcică, încadrat cu salariu minim pe economie, este extrem de revoltat acum că are mai multe atribuţii. „Eu nu lucram doar două ore pe zi aşa cum susţine viceprimarul şi anumiţi consilieri locali, după ce duceam elevii la şcoală conduceam Dacia primăriei, mergeam la Târgu Jiu sau unde era cazul, este strigător la cer ce au făcut aceşti oameni, dar lucrurile nu vor rămâne aşa", a precizat acesta. Rămâne de văzut când va urca Vasile Gogălniceanu la volanul tractorului întrucât mai întâi va avea loc un proces.„Atât eu cât şi fostul tractorist vom contesta în instanţă decizia consiliului local, nu e posibil să dai afară un om când ai tu chef", a spus primarul Vasile Gogălniceanu.

Fostul tractorist, supărat tare pe consilierii locali care au votat să-i se desfiinţeze postul, vrea şi el să meargă în instanţă numai că nu prea ştie pe cine să dea în judecată.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: