Alergat prin centrul oraşului după ce a furat un telefon

Un minor care a furat un telefon celular de la un magazin din Târgu Jiu a fost prins ieri după-amiază, după ce a fost alergat sute de metri prin centrul oraşului de vânzătoarea de la care luase aparatul. Cristian Corobea, de 17 ani, a fost prins de doi poliţişti comunitari care patrulau prin centrul municipiului, după ce au auzit-o pe vânzătoare strigând după ajutor. Adolescentul este elev la o şcoală profesională de şoferi, fiind sub îngrijirea unei mătuşi. Părinţii acestuia sunt divorţaţi, iar mama sa este plecată la muncă în Grecia, după cum a declarat minorul şefului Poliţiei Comunitare Târgu Jiu, Ion Tudor.

Conform lui Tudor, vânzătoarea de la care elevul a furat telefonul mobil lucrează la un magazin care vinde celulare în centrul municipiului Târgu Jiu. Aceasta le-a declarat poliţiştilor comunitari că minorul i-a cerut mobilul pentru a-l studia întrucât dorea să îl cumpere, după care, în câteva clipe, a fugit pe uşa magazinului cu convingerea că nu îl va urmări nimeni. Băiatul a fost însă urmărit sute de metri pe străzile din împrejurimi, vânzătoarea fiind absolventă a unei facultăţi cu profil sportiv. Aceasta a precizat că, deşi a strigat după ajutor, toţi oamenii de pe stradă se dădeau la o parte şi îi făceau loc minorului să fugă.

Şeful Poliţiei Comunitare Târgu Jiu, Ion Tudor, afirmă că minorul de 17 ani mai este anchetat de Parchet într-un dosar privitor la furtul unei roţi de la un autoturism. Suspectul a fost predat Poliţiei Municipale Târgu Jiu pentru continuarea cercetărilor.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: