ALERTĂ: Un copil a murit după ce a mâncat șaorma

Un copil de 3 ani și jumătate a murit, iar părinții lui s-au simțit rău după ce au mâncat șaorma de la un local din București, transmite Digi 24. Procurorii fac cercetări pentru moarte suspectă după ce au primit săptămâna aceasta o sesizare de la spitalul de boli infecțioase.

Analizele au arătat drept cauză a morții intoxicația cu o substanță necunoscută, se fac în continuare teste pentru identificarea acesteia.

Părinții și copilul au acuzat stări de rău după ce au consumat șaorma, minorul decedând în spital, potrivit sursei citate.

Acum câteva zile, la Iași s-au îmbolnăvit 134 de persoane care au mâncat la un fast-food din oraș. Potrivit DSP Iaşi, în uma prelucrării probelor recoltate de la fast-food-ul din cartierul ieşean Nicolina s-a constatat prezenţa bacterieiSalmonella, în principal în sosurile preparate la sediul unităţii.

Produsele au fost consumate în 13 şi 14 mai, iar cei care le-au cumpărat au acuzat ulterior stări de febră, dar şi greaţă, necesitând îngrijiri medicale.

În total, numărul persoanelor care au au avut nevoie de îngrijiri medicale a ajuns la 134, iar 73 dintre acestea au fost internate la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

Fast-food-ul respectiv a fost închis de autorităţi, iar conducerea unităţii a fost amendată cu suma de 3.000 de lei.

Vizualizări: 2,630

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: