Alex dos Santos, transferat de la Pandurii

Ciprioţii de la Omonia Nicosia şi-au fixat două ţinte din Liga 1: japonezul Takayuki Seto de la Astra şi pe Alex dos Santos de la Pandurii Târgu Jiu. Dos Santos are o cotă de piaţă de 600.000 de euro.

În returul campionatului, reprezentanţii formaţiei din Nicosia i-au monitorizat la mai multe partide pe cei doi fotbalişti, iar acum au făcut oferte pentru a-i transfera. Din informaţiile obţinute de ProSport, atacantul brazilian are şanse mult mai mari de ajunge la Omonia. În sezonul care tocmai s-a încheiat, Alex a strâns 23 de meciuri în Liga 1 şi a înscris de 11 ori, de  trei ori pasele sale fiind decisive, scrie prosport.ro.

În acelaşi timp, preşedintele executiv al CS Pandurii, Eugen Pârvulescu, spune că va începe discuţiile cu impresarii a doi jucători, Alex dos Santos şi Elton da Silva. „Mă întâlnesc cu impresarii jucătorilor dos Santos şi Elton da Silva care au opţiuni de prelungire. Jucătorii îşi doresc să rămână la echipa noastră. Încercăm să rămână lotul de jucători, completat cu jucătorii tineri pe care îi are Adrian Bogoi şi a făcut o treabă bună cu ei. Probabil cu două-trei noutăţi, dar e o perioadă dificilă şi foarte greu să transferi jucători“, a explicat Pârvulescu. Acesta a mai spus că este sigur în proporţie de 80% că Mihai Pintilii va merge la echipa lui Laurenţiu Reghecampf, iar potrivit contractului de transfer al acestuia de la Pandurii la Steaua, gorjenii trebuie să primească 20% din suma cu care va fi vândut jucătorul.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: