Juniorul Şendroiu speră să fie cooptat în lot de Grigoraş

Juniorul de la Pandurii, Andrei Şendroiu, a jucat pentru prima dată o partidă din Liga I şi norocul i-a surâs. El a contribuit la primul gol al pandurilor la meciul cu U Cluj. După trei minute şutul lui Şendroiu a fost deviat în propria poartă de Abrudan. Mijlocaşul speră că l-a impresionat pe Grigoraş şi va rămâne la echipa mare.

 „Îl felicit pe Şendroiu pentru curajul pe care l-a avut. Cred că va fi o amintire superbă pentru el, toată viaţa“, a declarat antrenorul pandurilor, după meciul cu U Cluj. Mijlocaşul a fost însă foarte emoţionat. „Mai aveam puţin si-mi dădeau lacrimile de fericire. Sper să continui tot aşa“, a spus acesta. Juniorul spune că se aştepta să joace 5-10 minute, dar a rămas pe teren aproape o oră. „Am avut un debut reuşit. Am reuşit să contribui la deschiderea scorului. Am făcut un joc bun. Sper să rămân în vederile domnului antrenor. M-am bucurat foarte mult“, a declarat Amdrei Şendroiu, care se antrenează de acum şi mai dur pentru a face pasul spre Liga I.

Din lotul deplasat de Petre Grigoraş în Ardeal au făcut parte şi patru jucători de la echipa de juniori A ce s-a calificat recent în finala mică pe ţară. Alin Predescu, Andrei Şendroiu, Cosmin Bîrlan şi Răzvan Negrescu s-au antrenat cu echipa mare şi au debutat oficial în Liga 1.

"Mă bucur pentru Şendroiu, mă bucur pentru Negrescu, am stat de vorbă cu băieţii în vestiar şi le spuneam să urmeze exemplul lor, să se bucure pentru ei, urmează şi ei să aibă această şansă, toţi au valoare. Pe mine mă bucură mult acest lucru."

Constantin Andriucă, antrenor Juniorii A

Vizualizări: 199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: