Supă de perişoare, gata în 15 minute

Supa de perioşoare este uşor de preparat şi dacă aveţi toate ingredientele pregătite este gata chiar în 15 minute. Este o supă rapidă, foarte gustoasă și foarte simplu de preparat. Atenţie, se folosesc legume congelate.

O supă ușoară potrivită după o petrecere e numai bună după diversitatea de mâncăruri servite cu o zi înainte. Se pregătește simplu și rapid, în doar 15 minute. Supa cu perișoare și amestec de legume va fi pe placul tuturor.  Opțional, puteți completa rețeta cu cartofi sau orez. De asemenea, puteți prăji în prealabil ceapă cu morcov.

Ingrediente:

– 2l de apă;

– 400 gr de amestec de legume congelate;

– 350 gr de carne tocată;

– 1 linguriță de pastă de tomate;

– sare – după gust;

– piper negru – după gust.

Mod de preparare: Turnați apa într-o cratiță de 4l, o puneți la foc și o aduceți până la punctul de fierbere. În carnea tocată, adăugați sare și piper negru, apoi amestecați şi modelați perişoare cât mai mici. Adăugați perișoarele în cratiță, dați apa în clocot, îndepărtați spuma și le fierbeți timp de 3 minute.

Adăugați legumele, așteptați să înceapă apa să fiarbă, asezonați supa cu sare și piper negru, adăugați pastă de tomate, amestecați și fierbeți supa timp de încă aproximativ 5 minute după care supa e gata și poate fi servită.

Vizualizări: 1,842

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: