Alexandru Picui a demisionat din CL Târgu Jiu

Consilierul local PP-DD Alexandru Picui a demisionat din Consiliul Local Târgu Jiu. Organizaţia judeţeană a partidului a depus demisia acestuia la primărie, iar în locul său va intra în Consiliul Local Maria Popescu, administrator de firmă. În decizia sa de a dispărea de pe eşichierul politic, Picui a invocat probleme personale.

La puţin peste un an de cânt a fost ales consilier la nivelul municipiului Târgu Jiu, Alexandru Picui a decis să renunţe la această calitate, din motive numai de el ştiute. “Alexandru Picui, consilierul nostru municipal, a ales să-şi dea demisia din funcţia de consilier local. Tot ce pot să spun este că eu am avut mai multe discuţii cu dumnealui pe acest subiect, este o decizie personală, nu sunt altfel de probleme, dumnealui mai are foarte puţin până la pensie şi a decis ca în această perioadă să se retragă din viaţa publică pentru că îşi doreşte linişte. O să rămână aproape de partid, în această perioadă s-au creat şi anumite prietenii, dumnealui este cu sufletul în continuare alături de noi”, a declarat Niculina Mocioi, secretarul executiv al PP-DD Gorj. 

Conducerea judeţeană a Partidului Poporului Dan-Diaconescu a desemnat o altă persoană în locul său la consiliului local Târgu Jiu, pe Maria Popescu, următoarea pe lista de supleanţi. “Doamna Maria Popescu provine din mediul privat, administrează o firmă, este foarte dedicată organizaţiei municipale. Face parte din acele persoane care se implică în tot ce înseamnă acţiuni ale partidului”, a mai spus Niculina Mocioi.

Vizualizări: 269

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: