Alexandru Stan, supărat că i s-a cerut să slăbească la Pandurii

Un jucător care s-a aflat în probe la Pandurii Târgu Jiu, la care antrenorul Călin Cojocaru a renunţat, s-a declarat derajnat de faptul că i s-a cerut să slăbească. Alexandru Stan a adresat o scrisoare deschisă presei centrale în care spune că vrea să renunţe la fotbal după ce a trecut pe la echipe de top, precum FCSB sau Universitatea Craiova.

Fost jucător la FCSB, Concordia Chiajna, Dinamo sau U Craiova, tânărul jucător Alexandru Stan a povestit, într-o scrisoare deschisă adresată Liga2.ro, de ce s-a despărţit de gorjeni.

Ultima sa aventură,  cea de la  Pandurii Târgu Jiu, unde s-a aflat în probe timp de două săptămâni, a fost cea mai scurtă, acesta reproşând faptul că i s-a cerut să  slăbească. „Recent, am fost în probe la Pandurii Târgu Jiu, unde am stat 2 săptămani. În acest timp, antrenorul mi-a cerut să slăbesc, dacă vreau să rămân. De la 84 kg am ajuns la 78 kg, fiind şi unul din cei mai buni jucători aflaţi în probe”, s-a autoevaluat jucătorul care a  venit la Pandurii în probe de la Universitatea Craiova, bazându-se pe faptul că a jucat în trei meciuri de verificare.

„Din cele 4 meciuri amicale, am jucat în 3, unde m-am descurcat foarte bine pe teren, marcând şi un gol, dar şi jucând pe un alt post - cel de fundaş, în ultimul meci, deşi postul meu e mijlocaş stânga sau dreapta. La final, la anunţarea lotului pentru cantonamentul local, eu nu m-am regăsit pe listă. Când l-am sunat pe antrenor mi-a spus că aveau restricţii la transferuri. Eu mă întreb, ce trebuie să demonstrezi în România, ca să fii luat în seamă. Ani de zile, iubind fotbalul ca pe viaţa mea, am crezut că doar seriozitatea, corectitudinea sau calităţile de fotbalist vor fi suficiente pentru a-mi îndeplini visul”, a mai spus jucătorul.

Alexandru Stan s-a pregătit timp de aproximativ două săptămâni cu Pandurii, antrenorul Călin Cojocaru considerând, în urma meciurilor amicale disputate de gorjeni în această perioadă, că jucătorul nu corespunde cerinţelor sale.

Vizualizări: 867

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: