Încă o echipă spune adio Ligii a doua

Pandurii mai urcă un loc în clasament dar rămâne tot pe ultima poziţie din clasament după ce încă o echipă din Liga 2 a „aruncat prosopul”. Sportul Snagov spune adio Ligii 2, clubul se desfiinţează, iar finanţatorul şi o parte dintre jucători se mută la o altă echipă.

Sportul Snagov, penultima clasată în Liga 2 după 21 de etape, se retrage din campionat în pauza de iarnă, ca urmare a problemelor financiare şi a lipsei susţinerii din partea autorităţilor locale a informat liga2.ro. Şi problema transferurilor a contat în luarea acestei decizii. Este a doua echipă care părăseşte competiţia în acest sezon, după ce Daco-Getica Bucureşti s-a retras din campionat după 13 etape disputate. Nici Pandurii Târgu Jiu nu stă mai bine, fiind ultima clasată, având şi ea interdicţie la transferuri şi probleme cu insolvenţa.

Ovidiu Onosă, cel care a preluat clubul în luna septembrie a anului trecut de la Cătălin Rufă, renunţă la Sportul Snagov, susţin surse din cadrul echipei ilfovene, citate de liga2.ro, şi va merge la fosta divizionară secundă Dacia Unirea Brăila, unde va fi acţionar majoritar şi are promisiunea că va avea sprijinul autorităţilor locale. Retragerea lui Onosă de la Sportul Snagov, singura sursă de finanţare a clubului, înseamnă, automat, şi desfiinţarea.

Conducerea clubului din Snagov i-a anunţat, iniţial, pe jucători că echipa va duce la bun sfârşit acest sezon, dar după doar câteva zile le-a transmis că va retrage echipa din campionat. În ziua în care decizia era deja luată, oficialii le-au cerut jucătorilor să ducă echipamentele la stadion, sub pretextul inscripţionării acestora cu numele şi însemnele clubului. La scurt timp, fotbaliştii au fost înştiinţaţi că echipa se desfiinţează.

Surse din cadrul Federaţiei Române de Fotbal susţin, însă, că nu a fost trimisă nicio hârtie prin care ilfovenii să înştiinţeze cu privire la decizia luată.

Vizualizări: 4,203

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: