Craiova a refuzat o ofertă de 4 milioane de euro pentru Cicâldău

Universitatea Craiova a primit o ofertă fabuloasă de 4 milioane de euro pentru Alexandru Cicâldău, jucătorul de 22 de ani care a avut un start foarte bun în acest an. Clubul care îl doreşte este din Rusia dar patronul Mihai Rotaru ar fi refuzat deja oferta.

Preşedintele  Craiovei, Sorin Cîrţu, a dezvăluit una dintre echipele care au negociat pentru transferul lui Alexandru Cicâldău, Lokomotiv Moscova.   Cicâldău este om de bază în echipa din Craiova, dar şi unul dintre cei mai urmăriţi fotbalişti din Liga 1. Mijlocaşul şi-a făcut un nume în fotbalul românesc la Viitorul, iar la U Craiova a demonstrat că poate face pasul şi la echipele importante din Europa.

Printre echipele interesate de internaţionalul român s-a numărat şi Lokomotiv Moscova, de trei ori campioană a Rusiei şi de opt ori câştigătoare a Cupei Rusiei. Interesul ruşilor a fost unul cât se poate de serios, iar aceştia au venit şi cu o ofertă. Preşedintele Sorin Cîrţu a recunoscut că patronul Mihai Rotaru a refuzat 4 milioane de euro, înainte de Campionatul European U21 din Italia şi San Marino: "El e jucător care uşor, uşor trece spre maturitate. În momentul în care ţi se pun cote de astea cu asemenea bani, cu sumele mari care se pun pentru valoarea lui. Au fost discuţii. Înainte de EURO eram în biroul lui Mihai Rotaru şi a primit telefon de la Lokomotiv Moscova cu o ofertă de 4 milioane. A zis că nu discută, că vorbeşte după EURO. Ofertele cred că au fost reale, inclusiv cele de 7-8 milioane de euro. Au mai fost discuţii şi în jur de 5 milioane de euro".

În vara anului 2019, ofertele pentru Alexandru Cicâldău au curs, dar U Craiova nu a dorit să-i dea drumul, în speranţa că va obţine mai mulţi bani în anii următori. Alexandru Cicâldău este un produs al Academiei Gheorghe Hagi, iar în acest moment este cotat la 4.5 milioane de euro.

În Liga 1, Cicâldău are 99 de meciuri, în care a marcat 16 goluri şi a pasat decisiv de 15 ori.

Vizualizări: 390

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: