Alimentare cu apă recepționată parțial. Apă potabilă și nu prea!

Acuzații grave la adresa primarului din comuna gorjeană Vladimir, care a recepționat parțial sistemul de alimentare cu apă din satul Andreești. Există suspiciuni că apa nu ar fi potabilă și, chiar dacă au apă la robinet, localnicii cară cu bidoanele de la fântâni.

Proiectul pentru sistemul cu alimentare cu apă din satul Andreești este de pe vremea când actualul viceprimar, Marius Vijulan, ocupa fotoliul de primar.

Știind cum a fost făcut proiectul, ceea ce a găsit acum în teren îi trezește suspiciuni. ”Sistemul de alimentare cu apă de la Andreești este ca și cum și-au luat o mașină nouă și ar sta numai cu ea în service. Uneori este apă, alteori nu, că sunt defecțiuni. Ar trebui să funcționeze două foraje, pentru că așa a fost făcut proiectul pe vremea mea. Vreau să vă spun că lucrarea nu e terminată, dar a fost recepționată parțial. Eu cred că primarul a făcut acest lucru pentru că știa că sunt probleme și a vrut să-l avantaje pe constructor”, a precizat Marius Vijulan.

Pe lângă faptul că sistemul nu funcționează la parametrii normali, se pare că nici apa nu ar fi potabilă. ”Este clar că investiția nu e finalizată și nu funcționează așa cum ar trebui, dar mai grav este faptul că apa nu este potabilă. Dacă apa ar fi bună, cei care cunosc situația și știu exact cum funcționează sistemul de alimentare cu apă de ce cară apă cu bidoanele de la fântâni?”, a mai spus Vijulan.

Vizualizări: 731

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: