Alimentarea cu apă din Turcineşti, din nou defectă

Problema sistemului de alimentare cu apă de la Turcinești pare să nu se termine. Localnicii de aici s-au branșat la apă, dar nu prea au avut parte de ea. După ce luni la rând nu au avut apă din cauza scandalurilor dintre consilierii locali și primar, acum au apărut defecțiuni și, în mijlocul verii, pe caniculă, au rămas din nou fără apă. De această dată defecțiunile la sistem sunt de vină pentru lipsa apei de la robinet.

Localnicii din comuna Turcinești au rămas din nou fără apă la robinet. De această dată nu aleșii locali sunt de vină, ci o defecțiune apărută la sistemul de alimentare al comunei.  S-a întâmplat acest lucru chiar înainte cu câteva zile de data stabilită pentru ca sistemul de alimentare cu apă să fie predat de primăria Turcinești la Aparegio.

Primarul Vasile Gogălniceanu este decis ca, după ce remediază problema apărută, să nu mai furnizeze apă localnicilor până când sistemul nu va intra în administrarea Aparegio. „Comuna a rămas din nou fără apă. Înainte s-a ars motorul, l-am reparat, iar acum s-a stricat pompa. Am trimis-o la Craiova la reparație. Îmi este și ciudă că în 2-3 zile trebuia să predau sistemul la Aparegio. Dacă era la ei, problema era remediată imediat. Eu acum trebuie să respect anumite proceduri și e mai complicat. Reparația costă aproximativ 55 de milioane de lei vechi. Eu mă zbat singur, pentru că nu mă mai ajută nimeni. S-au săturat și electricienii și instalatorii să tot vină să o repare gratuit. După ce rezolv problema nu mai dau drumul la apă până când nu predau sistemul la Aparegio”.

Vizualizări: 275

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: