Moral bun pentru Pandurii la meciul cu UTA

Pandurii Târgu Jiu va aborda meciul cu UTA Arad de sâmbătă cu un moral mult mai bun, atât prin prisma primei victorii din campionat înregistrată etapa trecută, cât şi prin cea a veştii bune primite de conducerea clubului de la Curtea de Apel Craiova, care a decis că clubul gorjean are de primit peste 3,3 milioane de euro de la asociaţii clubului.

Pandurii Târgu Jiu are ocazia să obţină sâmbătă prima victorie în faţa propriilor suporteri din acest sezon. Gorjenii primesc vizita unei formaţii de top din Liga 2, dar echipa are un moral bun, iar jocul prestat a fost în creştere de la meci la meci.  

Prima victorie a sezonului, obţinută pe terenul echipei Metaloglobus, a reprezentat o descătuşare pentru jucătorii lui Adrian Bogoi, care privesc acum cu optimism în viitor după ce au aflat că vor primi în aceste zile şi salariile restante. „Aşteptăm meciul cu nerăbdare, sperăm să jucăm la fel de bine ca la Metaloglobus şi să scoatem punct sau puncte din acest meci. Nu există o presiune pe noi, ne bucurăm că am obţinut prima victorie şi sperăm ca de acum încolo să scoatem ceva la fiecare joc”, a spus fundaşul care a marcat primul său gol în acest sezon pentru Pandurii, Cătălin Cotolan.

Fratele său, Mihai Cotolan, crede că atitudinea jucătorilor poate face diferenţa şi faptul că echipa se omogenizează: „De la partidă la partidă ne omogenizăm. În primele etape, lipsa omogenităţii ne-a făcut să încasăm goluri. Am început să ne cunoaştem mai bine, să ne înţelegem, atât pe plan defensiv, cât şi ofensiv, şi eu sunt sigur că şi meciul acesta cu UTA vom avea o defensivă de fier”.

Întrebat dacă veştile bune venite din Instanţă ar putea avea efect direct şi asupra tinerei formaţii a lui Adrian Bogoi pentru jocul de sâmbătă, Laszlo Balint, antrenorul echipei UTA, a declarat că Pandurii va avea un moral bun: „Într-adevăr, poate fi un stimul suplimentar pentru tinerii jucători ai Pandurilor. Nu ştiu, nu am făcut o statistică, dar cred că Pandurii are cea mai tânără echipă de la Liga a 2-a, poate şi Snagovul. Pandurii este într-un moment de reviriment acum şi – probabil – şi această veste poate reprezenta un factor motivant suplimentar pentru ei. Dar repet, dacă noi vom fi cel puţin la nivel mental foarte bine, pregătiţi pentru ceea ce ne va aştepta la Târgu Jiu, ar trebui să ne impunem jocul şi să câştigăm. Suntem siguri că vom întâlni o echipă arţăgoasă, iar eu am avertizat echipa încă de marţi, de la primul antrenament, că va trebui să facem faţă acestei agresivităţii cu care ne vor întâmpina cei de la Pandurii".

Partida de sâmbătă dintre Pandurii şi UTA Arad se va disputa tot pe terenul sintetic din Târgu-Jiu, cu începere de la ora 11.00.

Vizualizări: 755

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: