Gilortul, campanie pentru imagine şi suporteri

Promovată în acest an în Liga 3, echipa de fotbal din Cărbuneşti a decis să investească şi în imaginea clubului şi a produs recent fanioane şi eşarfe după modelul cluburilor din ligile superioare. Gilortul Cărbuneşti aduce astfel o bucurie şi numeroşilor suporteri care oricum s-au dotat corespunzător la meciurile echipei din acest an.

Clubul de fotbal din Cărbuneşti a prezentat pe pagina oficială modelele de fanioane şi eşarfe destinate suporterilor, acestea fiind realizate recent, după promovarea în Liga 3. Cei de la Cărbuneşti nu au avut un start strălucit în noul sezon, dar suporterii le-au fost alături indiferent de rezultate, iar această investiţie în imaginea echipei le este destinată în primul rând suporterilor fideli care îşi doresc să susţină echipa şi acasă, şi în deplasare.

După ce a debutat în noul sezon, Gilortul a adus pe banca echipei şi un nou antrenor, Mario Găman, care va avea ca obiectiv menţinerea în eşalonul trei. Tehnicianul a precizat că nu are timp să se mai plângă de lotul actual şi cu acesta trebuie să meargă mai departe şi să formeze o echipă puternică: „Sunt foarte multe de pus la punct, dar acum nu avem timp de lamentări, ba că nu avem jucători, ba că nu suntem pregătiţi sau nu s-a făcut cantonament. Noi trebuie să muncim, să formăm o echipă puternică, să conducem jocul şi să atacăm, pentru că eu-mi doresc o formaţie pozitivă, din toate punctele de vedere. Am putea aduce numai jucători liberi de contract, liga a IV-a amatori sau juniori republicani, dar deocamdată cred că o să mergem cu nucleul pe care le-am găsit şi până în iarnă să aducem cât mai multe puncte, ţinând cont că este, cred, cea mai puternică serie din Liga a treia”.

Jocul echipei s-a îmbunătăţit deja şi Gilortul a reuşit să ia un prim punct, dar pentru a se menţine în Liga 3 are nevoie de mai mult. „Este un obiectiv greu, dar jucătorii îşi doresc şi vor să se afirme. Cei tineri doresc să arate că pot, mai ales că Liga 3 este în creştere faţă de anul trecut. Nouă ne plac provocările şi cred că o să facem faţă”, spune Mario Găman.

În etapa viitoare Gilortul va juca acasă, la Cărbuneşti, cu Gloria Teuz Cernei. Înaintea acestui meci Găman a programat şi un meci de verificare susţinut în fața tinerilor fotbaliști de la Pandurii, de la grupa de juniori Under 19.

Jocul disputat miercuri a avut drept scop realizarea antrenamentului echipei din Cărbuneşti, posibilitatea de a vedea la lucru într-un meci şi jucătorii  din lot care au evoluat mai puține minute în jocurile oficiale, precum și testarea unor jucători aflați în pregătire cu lotul lui Găman. Gilortul s-a impus cu scorul de 3-1 prin golurile marcate de  Avramescu (14’), Codin (17’) şi Sorea (83’).

Galerie foto



Vizualizări: 1,061

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: