Alionescu: O victorie imensă pentru CSM Târgu Jiu

Victoria obţinută de baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu în meciul cu Dinamo a fost o mare surpriză a ultimului turneu din cadrul LNBM. Antrenorul Claudiu Alionescu şi-a felicitat elevii, apreciind că această victorie este una imensă pentru echipa sa.

CSM Târgu Jiu nu a reuşit decât trei victorii în actualul sezon al Ligii Naţionale, dar ultima este o victorie extrem de importantă, fiind înregistrată pe terenul uneia dintre echipele de top ale campionatului.

Baschetbaliştii de la CSM s-au impus, în turneul 7 de la Bucureşti, chiar pe terenul celor de la Dinamo, acolo unde nu multe echipe reuşeşsc să câştige.

Echipa pregătită de Claudiu Alionescu a trecut de formaţia gazdă cu scorul de 96-88 după un joc spectaculos pe care gorjenii l-au câştigat după o repriză adiţională. Victoria este însă mult mai importantă pentru viitorul echipei decât punctele din clasament, pentru că doi dintre jucătorii de gabarit ai echipei, Stefan Andrejevic şi Kevin Allen, au lipsit la acest meci. Primul a rămas la Târgu Jiu iar al doilea s-a accidentat la finalul meciului cu SCM U Craiova.

Antrenorul Claudiu Alionescu consideră victoria din meciul cu Dinamo ca fiind una imensă care îi dă speranţe de viitor: „O victorie imensă pentru noi. Chiar am dat dovadă de spirit de luptă, unitate de echipă și mentalitate de învingători. Să câștigi pe terenul lui Dinamo și în prelungiri este un lucru foarte greu de realizat pentru orice echipă din campionat. Vreau să-i felicit pe jucători pentru toate aceste lucruri, de la primul până la ultimul. Este victoria lor și modul de a arăta că putem face lucruri bune în continuare”.

Şi pentru tânărul antrenor Claudiu Alionescu victoria poate fi considerată una foarte importantă pentru că a obţinut-o în faţa fostului antrenor al Energiei Târgu Jiu, Antonis Constantinides, fost tehnician căruia Alionescu i-a fost coleg o perioadă ca antrenor secund.

Vizualizări: 333

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: