Florin Popete a definitivat lotul la Cărbuneşti

Gilortul Târgu Cărbuneşti a anunţat oficial că și-a definitivat lotul pentru partea a doua a campionatului. Conducerea clubului şi antrenorul Florin Popete au decis să renunţe la doi dintre jucători şi s-au semnat noile contracte cu ceilalţi jucători din lot fiind anunţate şi o serie de noutăţi în lot.

Antrenorul Florin Popete şi-a definitivat lotul cu care va continua pregătirea de iarnă dar şi partea a doua a acestui sezon. Popete ştie acum jucătorii pe care se va baza pentru ultimele opt etape de campionat, competiția de Liga 3 urmând să se reia pe 13 martie. „S-au despărțit de echipa noastră portarul David Poenaru, al cărui împrumut de la Universitatea Craiova 2 a expirat în iarnă, și secundul Bogdan Chiriac care a decis să nu mai continue la gruparea noastră. Le mulțumim celor doi pentru modul în care și-au făcut datoria față de Gilortul”, a anunţat oficial clubul din Cărbuneşti. Clubul a mai anunţat că toți ceilalți jucători aflați sub contract cu Gilortul au decis să continue iar Daniel Cocină și Daniel Miroiu, jucători cărora le-a expirat contractul în iarnă, și-au prelungit înțelegerea cu clubul.

La capitolul nou-veniți, Gilortul l-a prezentat pe Orlando Voinea, de la Știința Turceni, pentru postul de portar, iar ca jucători de câmp au semnat contracte cu Gilortul: Daniel Unguru de la Unirea Slobozia, Leonard Gheorghe de la Pandurii Târgu Jiu, Bobu-Leonardo Căldăraru de la Primavera Târgu Jiu și Roberto-Mario Lipianu de la Primavera Târgu Jiu.

Gilortul s-a reunit deja de o săptămână şi a disputat şi un prim meci amical în compania colegei de serie Jiul Petroșani.

Vizualizări: 721

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: