Oficial: Liga 2 se va relua cu 20 de echipe

Turris Oltul Turnu Măgurele a înștiințat oficial Federația Română de Fotbal că se retrage în această iarnă din competiții. Forul condus de Răzvan Burleanu a informat despre acest abandon al uneia din echipele din Liga 2 care nu va mai juca nici în Cupa României.

Echipa din județul Teleorman activa în campionatul Ligii 2, unde era pe locul 13 după 15 etape, și era prezentă încă în Cupa României, unde marți, 9 februarie, trebuia să întâlnească Dunărea Călărași în faza optimilor. Odată cu anunțul făcut către Dunărea Călărași, că nu se va prezenta la meciul cu ea din Cupa României, Turris Oltul a informat FRF că se retrage din competiții. Cazul va fi introdus pe rolul Comisiei de Disciplină și Etică a FRF care, în baza ROAF, va lua o decizie privind rezultatele echipei din acest sezon de Liga 2.

„Partida din optimile de finală ale Cupei României, Dunărea Călărași – Turris-Oltul Turnu Măgurele, programată inițial marți, 9 februarie, nu se va mai disputa”, a anunțat FRF printr-un comunicat. Dunărea Călărași merge astfel direct în sferturile Cupei României.

Cât privește rezultatele înregistrate de Turris Oltul în acest sezon de Liga 2, 19 puncte câștigate în 15 meciuri, conform regulamentului, acestea ar trebui anulate.  În cazul în care FRF decide anularea tuturor rezultatelor înregistrate de Turris Oltul în acest sezon, atunci clasamentul actual va suferi modificări importante, iar lupta pentru play-off va fi și mai aprinsă.

Campionatul Ligii 2 e programat să se reia în jurul datei de 20 februarie, când Turris Oltul trebuia să joace în deplasare la liderul FCU Craiova.

Vizualizări: 1,162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: