Start în Cupa României, meciurile se dispută în trei zile

Marţi se dă startul în optimile Cupei României, competiţie în care se cunoaşte deja prima calificată. Dunărea Călărași e prima formaţie care merge în sferturile de finală ale Cupei României, după abandonul celor de la Turris Oltul.

Programul optimilor Cupei României a suferit modificări după ce Turris Oltul Turnu Măgurele și-a anunțat retragerea din competițiile organizate de Federația Română de Fotbal. Meciul Petrolului cu Poli Iași va fi primul din această fază a competiției KO, însă a suferit și o modificare de oră. Abandonul celor de la Turris Oltul o transformă automat pe Dunărea Călărași în prima echipă calificată în faza sferturilor de finală ale Cupei României. Trupa lui Cristian Pustai va beneficia de o victorie la ”masa verde” împotriva teleormănenilor. Jocul dintre Dunărea și Turris Oltul trebuia să fie cel care deschidea faza 8-imilor Cupei României. Cum acesta nu va mai avea loc, televiziunile deținătoare de drepturi de transmitere a partidelor din această competiție au stabilit o modificare privind cel de-al doilea joc decis în această fază. Partida Petrolul – Poli Iași a fost mutată mai devreme cu o oră și jumătate. Astfel, pe stadionul ”Ilie Oană” nu se mai joacă marți, 9 februarie, de la ora 20:30, ci de la ora 19:00. Restul programului a rămas asemănător cum fusese decis inițial. Echipele din Liga 2, Petrolul, Farul, U Cluj, ACS Viitorul Târgu Jiu și ASU Poli trebuie să câștige pe teren pentru a se califica în sferturile Cupei României, acolo unde a ajuns fără joc Dunărea Călărași

Optimile Cupei României, în care au ajuns nouă echipe din Liga 1 și șapte din Liga 2, au loc în perioada 9-11 februarie.

Meciurile din cadrul Cupei României care nu se pot disputa din cauza rezultatelor pozitive la testările pentru COVID-19 nu se pot reprograma.

Meciurile din faza 8-imilor de finală ale Cupei României:

marți, 9 februarie

Dunărea Călărași – Turris Oltul Turnu Măgurele – nu se dispută

Petrolul Ploiești – Politehnica Iași, ora 19:00

miercuri, 10 februarie

Farul Constanța – Chindia Târgoviște, ora 14:30

Universitatea Cluj – UTA Arad, ora 17:15

Dinamo – FCSB, ora 20:30

joi, 11 februarie

ACS Viitorul Târgu Jiu – Gaz Metan Mediaș, ora 15:00

ASU Politehnica Timișoara – Astra, ora 17:45turi

FC Botoșani – Universitatea Craiova, ora 20:30

Vizualizări: 559

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: