Pandurii reia antrenamentele la Târgu Jiu

Jucătorii echipei Pandurii Târgu Jiu au încheiat în week-end stagiul de pregătire centralizată de la Timişoara. Jucătorii au avut parte de câteva zile libere, iar de marţi vor relua antrenamentele la Târgu Jiu, pe terenul sintetic, acolo unde miercuri au programat un joc amical.

Pandurii Târgu Jiu s-a pregătit timp de 14 zile la Timişoara, acolo unde gorjenii au avut programate cinci jocuri amicale în care au înregistrat două victorii, două înfrângeri şi un rezultat de egalitate. Pandurii s-au impus în meciurile cu echipele din Liga 3, CSC Dumbrăviţa, scor 2-1 şi FC Ghiroda şi Giarmata Vii, scor 1-0, şi a fost învinsă la scor de Ripensia, scor 0-4 şi ASU Politehnica Timişoara, scor 0-5, iar în cel de-al doilea amical cu Ripensia, disputat în ultima zi de cantonament, gorjenii au remizat, scor  4-4.

Antrenorul Călin Cojocaru a explicat de ce echipa nu s-a mai pregătit în propria bază de antrenament în această iarnă şi a ales terenurile din Banat: ”Din cauza vremii, la noi fiind mai frig, nu am avut posibilitatea să jucăm în zonă așa multe meciuri amicale. Am preferat să mergem la Timişoara unde am avut toate terenurile aproape de hotel, la fel şi sala de forţă şi recuperarea. Antrenamentele fizice le-am făcut în Giroc, în platou şi în pădure. A fost foarte bine din acest punct de vedere, am avut condiții foarte bune. Sunt mulțumit de cum s-au pregătit băieții, mai puține de meciul cu Poli, unde s-au comportat ca la Liga a 5-a”. La Timişoara cei de la Pandurii au avut parte şi de terenuri cu iarbă naturală, la Târgu Jiu urmând să se antreneze pe teren sintetic după ce terenul cu iarbă naturală, cel de antrenament, a fost distrus de o altă echipă care a primit acordul Primăriei Târgu Jiu să se antreneze acolo, ACS Viitorul Târgu Jiu. Cum aceasta a folosit terenul cu iarbă  chiar şi atunci când a plouat, acesta a devenit impracticabil.  

Vizualizări: 621

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: